Studio Ripatti

Monivuotinen yhteistyö muotoilija Timo Ripatin kanssa on tuottanut näyttelyihin ja projekteihin niin valaisimia, proto- ja pienesineitä kuin tuolejakin.

Tanskassa tuotannossa oleva palkittu Eve- tuoli on Ripatin moderni tuoli 50-luvun parhaiden perinteiden hengessä. Materiaalina on massiivisaarni ja viilupuriste.

Eve-tuoli on hyvä esimerkki protomallien osaamisalueestamme. Valmistamme viilu ja massiivilaminoituja osia sekä muotteja kalusteteollisuuteen ja muotoilijoille.

Yksityiskoti

Valossa kylpevään keittiöön valmistettiin tammiviilutettu ruokapöytä ja lokerikkomainen kirjahylly asiakkaan suunnitelmien mukaan.

Saarisen Tulppaani tuolit vaativat arvoisensa kevyen pöydän, joten kannen alta jätettiin sarjat kokonaan pois ja viidestä kerroksesta laminoitu kansi jäykistettiin terästangoilla.

Rantasauna

Yksityiskodin rantasaunan seinä avautuu taiteovina merelle. Jalostimme projektin kahteen saunaan Sunojan Sahan upeaa radiaalisahattua mäntylautaa paneeleiksi, kalusteiksi ja oviksi.

Ravintola KarlJohan

Täydellisen remontin kokenut perinteikäs helsinkiläinen Ravintola KarlJohan kalustettiin yhteistyössä Puusepänverstas JoliBoisin kanssa. Ravintolasalin päätyseinän pituisen sohvan verhoili Verhoomo Sk-styling, herttoniemeläinen verhoilun tinkimäton ammattilainen.

Salin suunnittelu: Kuudes, Helsinki

Yksityiskoti

Valoisaan 200 m2 läpitalohuoneistoon valmistettiin yhteistyössä Puusepänpalvelu Siniranta Oy:n kanssa kaikki asunnon kiinteät kalusteet ja väliovet. POIAT arkkitehtitoimiston Antti Rouhunkosken tyylinäyte viileästä mutta kotoisasta kalustesuunnittelusta.

Vaatturiliike Sauma

Kaupungin tyylikkäimmässä vaatturiliikkeessä Bulevardilla ”Made to measure” pätee myös kalusteissa- suunnittelusta asennukseen.

Yksityiskoti

Modernin perheasunnon kaikki kiinteät kalusteet ja väliovet toteutettiin yhteistyössä Puusepänpalvelu Siniranta Oy:n kanssa.

POIAT arkkitehtitoimiston tunnusomaisen kalustesuunnittelun kulmakivinä yhtenäiset suuret viilu- ja marmoripinnat luovat ajatonta huippumuotoilua.

Keittiö

Poikamiesboxin leikkisän keittiön suunnittelu lähti mustien vetimien ja maalattujen ovien rytmisestä sommittelusta.

Ravintola Kosmos

Ravintola Kosmoksen uudistustyöt on tehty yhteistyössä rakennusliike Contractorin kanssa. Kaikki remontti- ja kalustetyöt on toteutettu suunnittelusta viimeistelyyn.

Mittatilaussohva

Yksityisasunnon mohair- kankainen sohva suunniteltiin ja valmistettiin mukailemaan erkkerin muotoa. Mestarillinen verhoilu: Cubile / Matti Ahonen.

Takaisin ylös