Viinikellari | Ravintola Kosmos


Ravintola Kosmoksen uudistustyöt on tehty yhteistyössä rakennusliike Contractorin kanssa. Kaikki remontti- ja kalustetyöt on toteutettu suunnittelusta viimeistelyyn.

     
 

Tarjoilukaluste | Ravintola Kosmos


Tervetuloa nauttimaan. Perinteikkään Ravintola Kosmoksen tarjoilukaluste suunniteltiin kunnioittamaan vanhaa ravintolasalia mukailemalla olemassaolevia 20-luvun kalusteita.

     
 

Mittatilauskeittiö | Helsinki


Keittiön suunnittelu tehtiin yhdessä asiakkaan kanssa. Mustavalkoisen teeman muodostavat vetimettömät kiiltävän valkoiset ovet ja mustat kivitasot. Teak viilutettujen ovien ja etusarjojen vetimetkin toteutettiin puisina.

     
 

Vaatekaapisto | Helsinki


Vaatekaapisto peittää koko seinän muodostaen kehyksen rauhoittavalle vaakaviilulle. Sängyn viereen sijoitetut kaapit mahdollistavat nerokkaat yöpöytä syvennykset, joihin on sijoitettu pistorasiat ja valaisimet.

     
 

Kirjahylly | Helsinki


Mittatilauksena suunniteltu ja valmistettu kirjahylly toteuttaa tilaajansa toiveen:
ilmava ja kevyt. Vain 12 mm paksut hyllyt on sijoitettu eri tasoille, joka tekee kokonaisuudesta modernin ja mielenkiintoisen.

     
 

Tuotantomme helmi: Vari-pöytä


Vari on sisustusarkkitekti Lea Nevanlinnan 1950-luvulla suunnittelema massiivipuinen pöytä. Alun perin vain pienenä koesarjana tuotettu pöytä on nyt nostettu uustuotantoon suomalaisena käsityönä. Pöydän runko valmistataan seitsemästä osasta, jotka yhteenliitettynä muodostavat saumattoman ja orgaanisen muodon. Pöytää on saatavissa kolmikulmaisella ja pyöreällä lasilla.
Lataa PDF-esite tästä.

     
 

Mittatilaussohva | Helsinki


Yksityisasunnon mohair- kankainen sohva suunniteltiin ja valmistettiin mukailemaan erkkerin muotoa. Mestarillinen verhoilu: Cubile / Matti Ahonen.

     
 

Lipasto | Helsinki


50-luvulle viitaava lipasto toteutettiin huoneen muodon mukaan. Teak-viilutetun rungon vastapainoksi lipastossa on mustat täyskiiltävät ovet.

     
 

Prototyyppi Eve


Prototyyppi Eve on sisustusarkkitehti
Timo Ripatin suunnittelema moderni tuoli
50-luvun parhaiden perinteiden hengessä. Materiaalina on massiivisaarni ja viilupuriste. Protomallien valmistus on yksi osaamisalueitamme. Valmistamme viilu ja massiivilaminoituja osia sekä muotteja kalusteteollisuuteen ja suunnittelijoille.

     
 

Tempo-tuolimallisto


Timo Saarnion tuolimallisto Tempo sisältää sekä massiivi että metallirunkoisia tuoleja johon valmistimme suunnitteluvaiheessa useita malleja. Pinottavaa myös verhoiltuna saatavaa tuolia markkinoi Arktis (www-arktis.fi). Kuvat: Marco Melander

     
 

Stripe-kaapisto | Habitek


Toimimme Kirsi Gullichsenin Habitek- kalustemerkin sopimusvalmistajana.
Valmistamme Stripe kaapistoja ja Morris ruokapöytiä.

     
 

Ruokapöytä | Helsinki


Ruokapöytä kymmenelle hengelle tammesta, pituus 2600 mm , leveys 1000 mm. Pöydän keventämiseksi reunat on viistetty ja jalat sijoitettu aivan kulmiin. Tuoleina herkullisen värisiä muotoiluklassikoita.

     
 

Finnmatkojen myymälä | Helsinki


Yhteistyössä Puusepänliike Kulman kanssa toteutettujen erikoiskalusteiden sisään piiloutuu tietokoneita ja kosketusnäyttöjä. Myymälän kokonaissuunnittelu D/Sign Vertti Kivi.

     

Puusepänliike Saarelma Oy | Sorvaajankatu 9 B, f, 00880 Helsinki
puh: +358 40 572 6372 | info@saarelma.com